Ik leer leren

Ieder kind kan leren, maar soms is er een steuntje in de rug nodig
Ik Leer Leren is een training voor kinderen vanaf groep 7 à 8 die vastlopen in hun schooltaken en leerwerk. Ik Leer Leren is geen huiswerkbegeleiding en ook geen verzameling tips of trucjes, maar een methode die uitgaat van al aanwezige kwaliteiten. Dat is ook de reden dat Ik Leer Leren bij mij past.
Kinderen ontdekken zélf wat werkt en hoe ze hun leerwerk optimaal kunnen plannen en uitvoeren.

Ik Leer Leren: handvatten voor makkelijker en efficiënter leren
De Ik Leer Leren training laat kinderen zien welke voorwaarden nodig zijn om te leren: ze ontdekken hun persoonlijke leerstijl en leervoorkeuren. Dat maakt de training uniek in zijn soort: al tijdens de training beginnen kinderen efficiënter en effectiever te leren en halen ze hogere cijfers.

Ondervindt jouw kind problemen met leren? Loopt het vast bij huiswerk en schooltaken? Het trainingsprogramma Ik Leer Leren kan uitkomst bieden en kan jouw kind helpen om zelf te ontdekken welke manier van leren voor hem of haar het beste werkt en om daar gericht en gemotiveerd mee aan de slag te gaan.